Rimmeruv Svet

Vítejte na stránkách plný zázraků, poznání a.... zázraků! Vítejte v Rimmerově Světě!

neděle, dubna 03, 2005

Řekněte komunistům NE!

Pátení dopoledne bylo ve znamení rozpravy Poslanecké sněmovny České Republiky o vyslovení nedůvěry koaliční vlády České Republiky. Jak to dopadlo víte jiste všichni. Vláda se udržela díky tíché podpory komunistu.
V zasade se dá říci, že takový vývoj se dal čekat. Težko se dá věřit tomu, že komunisté nevyužijí svojí ceny a nechají padnout vládu. Pro ně by to nemelo žádný efekt. Přesto všechno mi to celé příjde jako krajně neslušné abychom měli předsedu vlády, která má nuž na krku od komunistů.

Chtěl bych se zeptat Stanislava Grosse - Stanislave, opravdu se mužete podívat do očí těm tisícum a tisícum lidí, kterým komunisté znepříjemnili život? Politickým věznům, těm které šikanovalo STB, těm, kteří nemohli svobodně žít svůj život tak jak chtěli? Opravdu si pane Grossi myslíte, že tyto lidé vaše kroky uspokojí??

Četl jsem včerejší noviny.... Paní poslankyne Orgoníková (to je ta starší paní s brýlemi jenž jako by vypadla z mé představy o předsedkyni totalitního "Svazu Žen" ci předsedkyne OPBH) tam hovořila o Stanislavu Grossovi nějak takto "Je to pořád ten samý upřímný mladý človek, který se stará o svojí rodinu, sociální demokracii a hlavne o občany Ceské Republiky". Paní Orgoníková, nikdo se mu o to neprosí! Nemluvte za lidi! Lidé nestojí o to, aby se o ne Stanislav Gross staral. Popravdě, příjde mi, že Stanislav Gross se stará prevážně o sebe, to však vy říct veřejne nemuže, což chápu.

Stanislav Gross nevidí žádný problém v tom, že jeho vládu drží komunisté nad vodou. Prý nebude jednat o žádných ústupcích, až už programových ci personálních! Je tu někdo, kdo tomu věří?? Je tu někdo, kdo veří tomu, že komunisté všechno dělají jen tak z lásky k vlasti? Pokud ano, tak já mu jeho názor neberu, ale mám dojem, že dotyčný by si měl důrazně zopakovat dejiny dvacátého století!

Nekdo říká, že komunistická strana je dnes normální parlamentní stranou. Tak to já tedy takto neberu! Komunistická strana, třeba i parlamentní, bude vždy jen komunistickou stranou! Nezáleží na tom jestli řeknou tohle či tohle, jestli udělají tamto či toto, budou to stále komunisté!
Neumím si představit, že by v Západním Německu byla v roce 1960 ve spolkovém sněmu "Nacistická strana Bavorska a Hesenska" - to je nepředstavitelné. U nás, bohužel, strana jenž zastupuje stejně zhoubný režim, v parlamentu je.

Chtěl bych toho napsat ještě více, ale teď není dostatek času. Vrátím se k tématu ještě večer.

2 Comments:

  • At 10:50 dop., Anonymous Anonymní said…

    Nechci te podcenovat, ale precti si Marxe, treba Komunisticky manifest. Mozna budes prekvapen.

     
  • At 10:56 dop., Blogger Arnold J. Rimmer said…

    Kocoure, nechci se hadat o prvotnim cilu komunistu, ja bohuzel musim vychazet z toho, co za poslednich 85 let dokazali udelat. A v tu chvili ja vidim jen zmar, zmar a zmar. A popravde, byl bych malinko hloupy kdybych mel verit, ze po 85 letech se komuniste jen tak mavnutim kouzelneho proutku zcela zmeni.

    Svym zpusobem prvnotni forma fasismu /nemluvim o nacismu/ je stejne cista jak komunismus, presto je to dneska zatracovany smer.

     

Okomentovat

<< Home